Europride

Idag sätter jag mig på tåget till e Stockholmo och ska för första gången delta i Europride och visa mitt stöd till framförallt pappa. Ska bli spännande och lite lite läskigt då jag tänker på knäppa människor som ska visa sitt hat mot oliktänkande. Har aldrig förstått mig på detta hat mot människor. Vi är som vi är och bör bli älskade som den människan, även om andra inte förstår sig på. Men framför allt ska det här bli riktigt roligt då jag har tänkt vara med såååå länge för pappas skull! Viva pappa och alla andra gay i världen! Vi är alla lika värda så det så!

                                               

                                  
          

Om jag skulle

Kanske bloggtystnaden skulle upphävas? Jag har haft ett mycket turbulent tid bakom mig och har det fortfarande, så om jag inte är den mest sociala som annars så har det sin förklaring. Ha tålamod med mig, det kommer att bli bättre. Jag kommer att ha semester en extra vecka, vilken j***a tur, sen är jag på plan igen. Till viss del. Gud vad det låter skumt det jag skriver märker jag, men ni som vet förstår...orkar inte förklara mer än så. Allt har sin tid o plats.

på väg till gbg

Skulle åka hem från mamma. Missar nästan bussen (tur att den var en 30 min sen) pga mammas o min fina tankning av bilen som inte gick så himla bra alls i sista minuten, men jag han med stor marginal iallafall när bussen kom smygandes i 35gradig värme ångades längs vägen. Låång var vägen hem...och varm. Och framför mig sitter två kära tonåringar och inte kan låta varandra vara utan halvsexar hela tiden och gud vad jag kunde läsa min bok bra när dom fäller ner sina säten till max och nästan ligger i mitt knä o liveshowar. Suck!

tar en breake

behöver vara ifred med mitt hjärta o hjärna så räkna inte med att jag sitter vid datorn på ett tag...men i will be back soon!!! Moahahaha!!!

anticimex

hahaha...nu har man haft ett äkta besök av en jordgetingmördare. Han såg ut som en smurf med en konstig solhatt.

reparatören

Jag haver nu duschat och tvagat mig och vad händer? Jag känner mig förkyld...igen! Meh! Vad händer? Är jag som dom där smutspellarna som dör när dom blir omhändertagna,  inlagda och tvättade? Jag bara undrar? Jag har kanske utan att veta om det, blivit en skröna som snusken i byn eller nått?
Ialla fall nu var jag på väg ut till "mitt" hus men då var väll reparatören kvar ( trodde jag var ensam i skogen ) och in susar jag med handukstalliban i huvet och en minihanduk runt kroppen. Han gör hål o golvet allt vad han orkar och jag försöker se ut som inget har hänt...håller hårt i handuken...när jag ska flytta upp väskor, prylar, saker i ting....håller hårt i handuken...fasen att jag inte tog med mig kläder i morse...flytt flytt på saker en våning upp. Suck klar. Stressa så där mitt ute i skogen kan inte vara bra.

Nyvaken

Vaknade av att mamma dundrar in och säger med en liiite irriterad ton att om 5 minuter ska jag ha röjt på diskbänken ute i gästhuset och vara ute ur rummet. Suck!!!! Morgonglada jag (  inte ) fattar inget i ca 2 minuter. Kommer sen på att jag fick en hint igår att vi skulle vaknat 8 på morgonen för det kommer en reparatör hit och ska laga lite grejs. Vaknade jag kl.8.00? Snooze är en livsstil som jag utnyttjar stenhårt så....nej jag vaknade inte förän 9.30. Anar att mammas irriterade ton började där och sen ett hemska analkande möte med mr Tandläkaren som hon är bästis med...inte.

Funderingar

Jag skulle varit här hos mamma i en vecka. Redan efter ett par dagar så frågade jag om det gick bra om jag stannade lite längre. Det gick det. Jag har tillgång till ett eget hus med kök, badrum och bastu där ute så jag får säga att det passar mig perfekt just nu. Jag har ett stort behov att få vara själv och fundera på mitt liv. Man väljer ju som sagt hur man vill ha det och nu vet jag varken ut eller in. Vad vill jag med mitt liv?

Men mina vänner! Ring gärna och hör av er, kanske komma på en visit ett par dagar?

Spontan

Igår var vi ju som sagt vid travet. Väl framme så kom solen och värmen och det blev stekhett redan vid parkeringen på väg in. Går in med tusentals andra vana travare och känner en sorts overklighetskänsla. Som twilight zone. Alla vimlar överallt och när man kommer ut vid banan slås ialla fall jag av hur luttrade alla var. Dom satt där i långa rader med sina brassestolar, parasoller, små bord och kylboxarna fyllda med kall öl och käk. Nykterhetsgraden var inte så hög utan mer oktoberfestkänslan. Det fanns massor att titta på så jag glömde bort själva hästarna ett tag men hade på känn att nr 3 skulle vinna nästa lopp. Vågade och kunde inte riktigt hur man satsade så jag sket i det och såklart vann nr 3. jaja..skit i det. Gick runt, spanade, snackade med folk som vi inte kände, spanade lite mer och njöt.

På väg hem ringer min kusin och vi spontanbesöker dom. Vädret var fint denna gången så vi sitter ute och får fika i finservisen. Såklart börjar regnmolnen hopa sig efter ett par timmar så vi går in och sätter oss i finrummet och hinner prata o lära känna varandra...äntligen. Finner massor av likheter och jag är superglad när vi åker hem därifrån att jag vågade ta upp kontaktern igen.

travet

Idag ska jag ut till Axevallatravet med 35.000 andra och vimla, spela o festa. Roligt. Synd att det regnar bara.

Herregud vilken herrgård

Uj uj...vilka förutfattade meningar man kan ha. Åker till Vara och tror att nu ska jag behöva se ut som jag har en bajskorv på tvären. Åker ner genom en stor allé och fram till ett hus med flyglar en bautagård med massa tillhörande bondgårdshus, etc. Tillomed Chrille blir nervös och skrattar utan att veta varför och flackar med blicken.
Huh...hur ska vi gå och vart är den där gudmor egentligen? Knackar på och en galen liten hund sätter igång med att skälla. Efter hunden kommer...gudmor! Åhhh vilken lättnad hon är ju underbar med en gång! Britta 74 bast tar MIG med storm och hennes underbara man Anders 85 höstar tar mig ännu mer med storm. Vilka sköna människor! Rätt var det är sitter vi och njuter av en urgod pyttipanna lagad på en av Skaras restauranger, Kråks, en äggula på, rödberor och ett stort glas öl/vin. Vi snackar om allt mellan att ta fel dörr till toa och bli utelåst och vara nödig på en kryssning till hur det var 1900-talets början. Vi får en visning av alla hus och berättat hur det var 1890 då familjen flyttade dit och byggde stället som nu är på 1000 hektar. ( Jag som tyckte vår 4a på 100kvm var stor ). När vi åker får jag en stor kram och puss och jag  anar att vi kommer ses snart igen kanske...

( klicka på korten så blir dom större )


          
                    

          


           
  

   

Åka åka åka

Sitter och äter en bit melon till frulle. Ska strax iväg till Vara o hälsa på Bittan. Känns verkligen långt bort i fel ände av landet. Vet inte varför men Vara känns rätt trist. Men det är jag det. Ialla fall har jag tagit på min dom "fina" semesterkläderna för hon ska tyderligen bo på på en herrgård och umgås med sessor o sånt. Hahaha...och så ska jag som inte kan föra mig och kallas för "galen men på ett bra sätt" dit. Det kan bli kulturkrock det. Spännande. Hoppas hon bjuder på vin till maten så ska jag nog slappna av lite och ta henne med storm! Moahahaha! Vänta ni bara! *skrattar högt*

Ingen aptit

Vanligtvis brukar jag äta som en häst. Vad händer under ledighet och semester som gör att man tappar aptiten? Har ätit en stackars bit som inte ens får kallas lunch...borde göra något, kylen är proppad. Vart ska jag hitta inspiration att få aptiten igen?

Vart fasen är värmen?

Ville inte sova igår. Var megavaken så det blev tvångssova som gällde.
Vaknade nu precis och gjorde min morgontoalett...dvs pudra näsan och smultron o hele baletten ;-) ....och vad hittar jag i toastolen???? Just en sån där skitäcklig spindel med liten kropp o långa ben som dom i imse vimse spindel-filmen!!!! Jag är rätt jätterädd för dom och grips av panik och blir paralyserad och vill kräkas. Men där låg ju han och tog satts för att döda mig så det gick inte....suck vicken start på dagen.

Kollar ut och ser blå himmel och vackert väder. Fantiserar om att åka o bada o sola ( har inte solat på hela sommaren ). Går ut på altanen...freezing jäkla iskallt. Vart tog sommarvärmen vägen? Jaja, jag brukar inte klaga så mycket, på med pallterna så får jag hitta på någe annat. Rida kanske? Som jag åxå är rätt rädd för. Men rädslor är väll till för att övervinnas?? Eller? Ringer min kusin som äger en häst. Kanske hon vill anta en sån som jag?

Puss på alla från kraken ;-)

Skulle till allsång...

...Men det blev grill istället.

Är på något sätt sur o grinig idag och vill bara gömma mig under täcket och tycka oerhört synd om mig. Fan fan fan eller som man säger....fan. ( Ärdet fullmåne? Någon som vet? Jag brukar bli sån här då fast jag fattar det alltid efteråt. )

håhåjaja...

Gud vicken dag detta är. Kan inte betämma mig om jag är glad eller rastlös eller ledsen.
Vaknade för tidigt...låg nämligen o läste en bitterhemskintressantsnuskläskig bok till 02.00. Var tvungen att ställa klockan på 08.00 på morgonen, på semester o allt, för vi sover i mammas o Håkans gästhus o nu drog dom på hundläger med sin valp så då skulle det städas ur, flyttas om osv. Så ett par dagar bor vi i deras boendehus o det skulle läras knep o trix om hur det funkar här på vishan när dom är borta.

Så när dom drog med husvagn o valp så drog c igång åkgräsklipparn tills jag blev nyfiken...sån e jag tyvärr...och rätt var det var så körde jag den efter en liten lektion ( har inget körkort så jag fattar nada av motorer...stora som små ). Där åker jag och känner mig som Kenny Bräck... åker inte ner i dammen som jag trodde jag skulle och blir liksom liiiite glad på något underligt sätt. Sen kommer väl C på en till gräsklippare...och sen är det ju stört ( säger bara...jag är snabbare....hehehe.) Så nu är gräsmattan som är stor som en fotbollsplan klippt och det gick som smort.

( Förkylningen som jag trodde skulle ge vika igår satte fart i går natt igen så nu är jag ännu tröttare o förkyldare...tyck synd om mig...snälla! )

Släkten

Idag har jag varit i Skara o strosat runt, käkat lunch och fått frågan av killen som ägde stället om vi inte kände varandra. Han kände igen mig och sen var det igång. Så nu vet han lite mer om mig o mitt liv...jag är ju inte den pratsamma o lätta typen som ni som känner mig vet....
Kikade in domkyrkan för tusonde gången, som min sambo aldrig sett och sen åkte vi hem. Gillar Skara mer o mer.

På kvällen har jag haft en spontanträff med mina släktingar på pappas sida. Det var hjärtligt, roligt och underbart befriande att se alla igen och få prata om vad som hänt med alla sedan 17 år sen vi sågs sist.
Hahaha...och vi hade bestämmt att grilla allihop och det skulle ju bli fint väder enligt smhi...hmmm...så vi var ute och grillade i ihållande regn för ingen ville ge upp och tro att det skulle hålla i... som det gjorde. Det var undehållande att se all uppfinningsrikedom hur man kunde bli liiite torrare med olika redskap. Men grilla gjorde vi, ute, i ihållande regn... *ler*

                                         

             
         
           

                              

Marantana AB

Är det någon som vet hur man bestrider fakturor därifrån??

Tester och fakturor

Tillåt mig småle och skratta hjärtligt åt min söta mamma!
Hon var lite disträ häromdagen och hade tankarna på annat håll när hon satt vid datorn och surfade. Åhhh...ett test...det tycker mamma om. Glad i hågen testar hon livsprognos.se -test hur länge hon ska leva ;-) och hon skulle visst bli 94år hon, för hon lever så bra. Testet var görlångt och hon med sina disträiga tankar såg bara starta testet...inte villkoren. Så nu sitter vi här och tittar på en faktura på 199kr. Hahaha! Och sen står det ju också att hon kommer ha ett underbart liv så det så...bra faktura att ha!

Mardrömmar

Igår skulle vi basta lite, tog oss 30 minuter att lista ut hur den funkade, bastade 5 minuter då jag kände att jag hade en förkylning på g, satte på en dvd istället....märkte att jag bara hade tagit med mig skräckfilmer och "Jack". Ok en skräckfilm blev det efter lite dividerande. Kollade på filmen "Dark water" som handlar om ett gäng som semestrar i Australien och som fastnar i ett träsk med krokodiler. Sovdags. Somnade knappt då jag inte kunde ligga ner för jag hade blivit så täppt i näsan. Lade en toarulle under kudden och somnade. Vaknade av att jag trodde hjärnan skulle rinna ur näsan och tur att jag hade lagt rullen under kudden för jag var riktigt livrädd att gå upp pga filmen. Somnade igen men då började mardrömmarnas mardröm att smidas i min hjärna...och nu är jag nästan rädd för mig själv att jag kan hitta på sånt aldeles alena. Så sovit har jag inte gjort så där jättemycket i natt. Tur det är semester....

dammen

Mamma och Håkan har en damm i trädgården. Den tyckte alla var en kul aktivitet igår efter lite grillning och ett par innanför västen. Ner med båda jeeparna i dammen och körde ett par svängar mitt i natten. Ena jeepen välte och allt finns med på film. Hahaha...kanske inte låter så kul men det såg väldigt roligt ut just då. Gick ner i morses när jag vaknade och kollade hur det såg ut. Kan meddela att den är dubbelt så stor och väldigt lerig. Dom fina näckrosorna som fanns, finns inte mer. Mycket kul på landet kan man ha....

        
        
  

stannar för alltid

Vill inte åka hem igen. Här på landet är det såå skönt. Igår var det konsert vid Läcköslott.
Jäkligt mysigt, men jag var dock en aningens berusad på vin och kunde varit liiite nyktrare men annars var det underbart fint och roligt. Jag mår idag som jag förtjänar och lördagen känns som söndag och jag är inte piggast i världen då vi gick upp 07.00 för att åka jeep i skogen och lerpölarna som var stora som en mindre sjö. Väl hemma så kan jag nu berätta att en backspegel är av, sitter under vindrutetorkarna...en pump är sönder, och det är en hel lerpöl med i bilen hem. Folk var leriga över hela sig och gick omkring som lervålnader där ute i skogen. Tog massa bilder på galenskapena men glömde ta med program som hör till apparaten här, så dom får ni se senare när jag kanske kommer hem till Göteborg igen.

Nu ska här grillas och kanske ta ett liiiitet glas vin...det är ju lördagsöndag iallefall ;)

Vattenkrig

Men nu jävlar ska dom få....grannungarna mittemot på gatan kastar vattenballonger från sitt fönster till våra så dom är helt böta och stänker in!! Vi ska nog skrämma dom!!! Moa hahahaha!!!! Fel fönster o fel människa!

Götene

Idag är det stora packardagen. Vi ska till mamma och Håkan och stanna där ett par veckor. Och iomed det svenska vädret så är det lite svårt att packa smått. Jag har kommit ända till bikini, gummistövlar, bok, kamera, etc. Det var tre väskor det *garv*...vi smusslar in väskorna när mamma inte ser så hon inte undrar om vi ska flytta dit permanent.
Ringde pappa, som också bor i krokarna, och han berättade att han bakade bullar. Hälften med kardemumma och hälften med jordgubbar. Lätt helt ok faktiskt och sommarkänslan höjdes lite med tankar på landet, nybakta bullar och ett par gummistövlar packade i väskan.


Saknad

Saknad kan ju se ut på många sätt. Ont gör den idag...


Så liten plats en känsla tar på jorden.
Mindre än ett träd i skogen.
Så stort tomrum den lämnar efter sig.
En hel värld kan inte fylla det.

Så litet en människas hjärta är.
Inte större än en fågel.
Rymmer ändå hela världen
och tomma rymder större än hela världen
ändlösa tomma rymdskogar av tystnad sång.



Bugar o niger

Tack alla som kollar in på min sida, det inspirerar jättemycket att skriva mer och lära mig mer om designen. Och skrivandet har ju alltid varit en dröm. Bugar och niger djupt för er alla.

Moa hahahah!!

Utan dåligt sammvete alls sitter jag inne och datanördar mig med html-kodning och photoshoping...det regnar ju ute. Gött! :) Det känns som att plugga igen och det här är jättekul. Ny hobby...det trodde jag aldrig om mig själv som är skogsmulle, barfotabarn och naturmänniska!
Kolla här vad jag gjort alldelses själv!


Jobbig natt

Igår fick jag lära mig massor i photoshopens underbara palettvärld...tack Laban! Vi satt i många timmar tills kroppen bärjade värka och jag kände att jag behövde gå hem. Smack sa det så fick jag jätteont i ryggen o magen och jag blev liggandes i soffan med en sambo som massarade mina vader och fötter. Efter för många värktabletter släpade jag mig till kojjan och hade svårt att somna pga värk o han pga att jag skrämt upp honom rejält med detta... moa ha ha...
garderobsdörren i hallen, på väg till sovrummet...
klicka på bilden och se om ni också fick samma ståpäls som han fick ;)


Prioritering

När saker och ting i Ditt liv nästan har blivit för mycket för Dig att
hantera, när dygnets 24 timmar inte känns nog
, kom ihåg majonnäsburken
och två koppar kaffe:

En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på
bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp
en mycket stor och tom majonäsburk av glas och började fylla den upp
till kanten med golfbollar. Han frågade sedan sina studenter om burken
var full. Studenterna samtyckte till att den var det.

Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken.
Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan
golfbollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full. De
höll med om att den var det.

Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i
burken. Sanden fyllde upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en
gång om burken var full. Återigen svarade studenterna med ett
enhälligt "ja".

Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och
hällde hela deras innehåll i burken, vilket effektivt fyllde upp det
återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen.
Studenterna skrattade.

Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni tänker
er att den här burken representerar ert liv. Golfbollarna
representerar de viktiga sakerna som familj, barn, hälsa och annat som
ligger passionerat i ert hjärta.
Sådant som - om allt annat gick
förlorat och bara dessa saker återstod - ändå skulle uppfylla och
berika ert liv. Småstenarna representerar andra saker som betyder
något, som hem, jobb och bil.
Sanden representerar allt annat -
småsakerna.

Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte
att få plats med golfbollarna eller småstenen. Samma sak är det med
livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte
plats för det som är viktigt för dig. Så, var uppmärksam på det som är
oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med
din partner ut på middag. Ägna en omgång till åt det som gör dig
passionerad. Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre
viktigt. Ta hand om "golfbollarna" först - sakerna som verkligen
betyder något.
Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är
bara sand.

En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet
representerar. Professorn log och sade; -Jag är glad att du frågar.
Kaffet finns med för att visa er att hur fullt och pressat ert liv än
känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän.

Egna beslut

Livet är vad man gör det till...du är den enda som kan påverka ditt liv till den riktning du vill
Tänker väldigt ofta på det, gör mina val medvetna och tydliga, att det är jag själv som väljer mitt liv.

     Morgonens val

Photoshoping

Idag får jag min första lektion på photoshop och det ska bli himla roligt. Har ju inte lyckats få till någon snygg header här ovan ännu men snart så ska ni få se på andra bullar.
I vår lägenhet är det konstanta 26 grader och bastukänsla oavsett om det är 19 grader ute eller vilken grad det nu är. Har fläktar överallt och öppna fönster. Påslakan utan täcke i, men nu har jag kommit på ett nytt knep...kalla fotbad...som även går att stoppa ner myggbettskliande händer i när det kliar som mest.


Känner

Saknad efter dig din lilla parvell. Du är här i periferin. Hör dina tassande steg. Saknar din kärlek och tillit.




Min lillasyster som jag älskar så mycket

Nu har lillasyster gift sig med världens finaste äkta hälft och dom övar sig på att kalla varandra frugan, regeringen, osv. *ler hjärtligt* Jag frågade om jag fick lägga ut lite bilder från deras jättefina bröllop och det var ok...titta och njut...tips...trycker ni på bilden så förstoras den

  

 

  


Det var det finaste bröllopet jag varit på, och roligaste!

Jag älskar dig syrran! Ofantligt mycket!

Hittade på en mango-sallad

Här är receptet på den jag gjorde...känn er fria att balla ur och pröva annat! :)

Mango
Röd paprika
Ruccola
Annanas ( färsk )
Smålökar...vad fasen heter dom nu då??? köper dom i knippen
Gurka
Råsocker
basilikaolja
Balsamico forest fruit


Hela ruccolablad blandas med småhackade mango, paprika, annanasbitar. Lägg skalad gurka med sockret en stund och dela dom i gurkskivorhalvor. Skär lökarna i skivor och häll över olja och balsamico. Strö över lite havssalt.
Alles klart!

       allt efter känn....

Semestern

Vaknar en anings bakis. Somnar om, vaknar 11.00 och gud så skönt att få sova ut. Lillebror sover som en stock till 12.00. Tar en dusch och svettas en sekund efter. Det dåliga vädret som lovades igår vägrar komma hit..sol sol och åter sol. Brollans tåg går vid 15-tiden och jag följer med och vinkar av. Möter upp min kollega o kompis Kristina "Greta" G. och vi sätter oss på Hard Rocks uteservering för där har dom flötig mat som vi känner för.
Trötta och mätta sitter vi o flummar lite en stund. Sen...efter att ha sett lite frånvarande ut säger hon..."Det går snabbt utför nuförtiden" ....hahahaha...apflabb från mig! Vi snackade om fötter om jag minns rätt...garv! Ett par minuter senare berättar hon beskrivande om hur ett litet moln förföljt henne och regnat bara på henne senaste tiden...eller som hon säger...kanske var det småfåglar som pissat på henne för det har varit som om det småstänkt på henne. Hur skön får man bli :) ?

         


Bruce Bruce Bruce!

Som alla säkert vet har Bruce Springsteen anlänt till Göteborg. Lyckoruset som legat som en tjock dimma över Göteborg, har varit svårt att ignorera den positiva energin... det har varit helt otroligt roligt alltihop. Här har ni lite bilder hur jag hade det...
Dag 1...på väg in på Ullevi...       
                             lite folk var det...typ 59000pers


Dag 2...Utanför Ullevi... först bada vid havet... sketavarmt +30 grader


En drink till lillebror       som var glad i hågen och skulle in på Arenan

El-chocken

En underbar dag. Första semesterdagen, åker nercabbad jeep till havet, solar och badar i 18gradigt vatten...åker hem genom stan med bruce i högtalarna och med en biljett i fickan tills ikväll på Ullevi!!! Tar en bad o tvättar håret hemma i badkaret, sätter i fön och plattång i kontakterna...fönar lite...fan varför lägger den av är kontakten ur?? Pillar lite med kontakten...POFF så kommer det blixtar och en stöt rakt i handen på lilla jag som skriker och sambon skriker som bevittnar allt!!! Jäsikens vad rädd jag blev! Har nu svarta brännmärken och en liten blåsa och luktar bränt kött...annars är allt som vanligt på frigångsgatan.......

Recept Potatissallad

Sommrig smarrig potatissallad....

Ta fram...
Potatis ( skalad )
Parmesanost
Ruccolasallad
Rödlök
Pumpafrö ( små )
olivolja
balsamvinäger
salt o peppar
vitlök

Koka potatis och låt den bli ljummen.
Skölj ruccolan och låt den vara hel, låt bli att hacka den.
Hacka lök
rosta pumpafrön i stekpanna med lite olja o salt
Riv osten
Blanda allt...
Blanda vatten olja vitlök och balsamvinäger med salt o citronpeppar o lite senap....häll på salladen
Toppa med pumpafrön och riven ost

Smask!

sena vanor

Har funderat på hur jag lever och lär, mer än annars, på sista tiden. En sak som stör mig ganska mycket, som är en last, är att jag går och lägger mig alldeles för sent...jag är megatrött på dagen och eftermiddag, men sen famåt 20.00 så blir jag jättepigg helt plötsligt. vadan detta? Jo, klart jag luskat ut varför, men ändå, hur kan jag...som blir som mest kreativ och analyserande på kvällen och natten...välja bort den tiden som betyder jättemycket. Det är egentligen då jag jobbar bäst. Snilleblixtar angående jobb och privatliv bara ramlar, helt självklart, över mig denna tiden.
Om ni andra har samma problem, kommentera gärna i undertexten hur ni gör. Tacksam.....

RSS 2.0