Magen o jag...

Magen står still på 1,5kg plus min normala vikt. Gött. Men den har blivit putig och stenhård nu så det går inte att ljuga om urinvägsinflamationer, etc. Ser att folk tittar och häromdagen reste sig en äldre dam från sin plats och erbjöd mig den. Fniss!

AJ!

Ajajajaj...satan vilket jävulsk natt med ont i halsen, snor o huvudvärk från han där nere! Masar mig iväg till jobb fast jag INTE mår toppen alls.

Goa gubbar!

Kom o tänka på min resa till Göteborg i helgen som var. Ni vet Veiron i ottan och alla andra goa Göteborgaresnubbar som man föreställer sig jobba på varvet...dom finns på riktigt...fast värre! Nu i dagen läge, mitt ibland oss! Jag satt i Gamlestan lördag morgon klockan 10.00 och väntade på spårvagnen utanför SKFfabrikerna då satt dom där! Gubbarna! Med blåställ som är smurfblå, skitiga och frodiga och med hår som växt ut en bite om vi säger så och sedan inte tvättats på ett eller ett par år om jag får gissa. Den ena 200kilos-Veiron pratade med bredaste Göteborgskan jag någonsin hört om Sossarna och miljöpartiet och elräkningarnas korupta höjningar. Jag fick bita mig hårt i läppen när dom halsade starkbärsen för att inte småle åt hela härligheten. Allt detta underbara innan klockan 10 en lördag. Livet är fantastiskt!


Vem där?

Idag mår jag så bra. Sitter och tänker på bebisen och undrar hur den kommer att se ut. Tycker livet är ganska toppen faktiskt.


Jagad av Älgar!

Mamma jag och Öza skulle promenera i skogen en timme eller så...men mitt i promenaden så står det en älg-kalv och längre bort en älg-hona! Ojsan vojsan med en schäfer var det det inte bästaste i världen. Ett annat par försöker gå förbi men då får kalven för sig att göra utfall och spriger mot dom! In i skogen sprang damen och mannen sprang ett helt annat håll. Efter två anfall gick vi faktiskt hela vägen tillbaka med klappande hjärtan och glada att vi inte blev ihjälbitna att den rackarn! (bildbevis kommer snart)

Rensar ut!

Rensar kläder...inte mycket jag får på mig med min kalaskula som putar tydligt. Ska försegla lådorna med "Öppnas först Maj-10." Nu kan jag inte dölja magen längre utan den står ut. Har börjat småvänja mig lite förutom en o annan dag då jag tycker det suger o bli barba-formad. Men det blir liksom finare o finare ju mer magen putar för nu ser jag inte småfet ut utan mer klotformad just på magen. Tack gode gud att jag inte lagt på mig överallt. Men det kommer vällan det med som ett brev på posten. *ler*

Älskade fina DU...

Idag e jag vacker igen, eller jag e så vacker jag kan vara ialla fall. Jag hade en riktig depp igår och kurade ihop mig i fosterställning och orkade inte röra på mig eller något. Underbara fina bästa M kom hem och gjorde allt för att jag inte skulle må som jag gjorde och jag fick tusen pussar och tröst. Sen ville han se mig i profil och tyckte att jag var jättevacker o fin och inte alls tjock o ful och han kramade mig länge och berättade hur mycket han älskar mig och sen somnade jag på hans arm. Tackar gudarna att jag träffat honom, han är så snäll och jag älskar honom så!

Barbamamman e missnöjd med looken!

Sitter o e ful i ett skrymme inne i garderoben där datorn befinner sig. Vädret är toppen och jag ser ut som fasiken, vad hände??! Tjockis på stört! Och håret sen då?? Jag menar...vad hände!!???!! Jo visst kan det ha o göra med att jag faktiskt e gravid och att man visst kunde bli lite trött just i dessa veckor men skulle man bli ful också? Jag vägrar visa mig idag för någon och det är burka-läge för mig när Martin kommer hem...fniss...kommer se ut som Barba-mamma!

Å nu så kommer det igång igen då ;-)

Jäsikens vad jag har unvikit bloggandet. Kommer mig inte för att skriva något då mitt liv är lite för stort att beskiva och allt har blivit omkullkastat och jag inte har velat dela med mig förän nu *ler pillemariskt*.

Ikväll...

Ska jag blogga om påsken.

fy fan vad livet är orättvist!

Gråter idag. Vet inte vart jag ska göra av mig själv. Vill inte att det ska vara som det är.

Längtan och funderingar

Jösses vad varmt det är ute. Längtar tills helgen och att tiden ska gå snabbare.

Fina vänner o lugn

Hemma från Göteborg. Trött men glad. Har haft en spännande helg med många upplevelser och nya erfarenheter med mig. Lugn och skön helg med nära vänner som betyder väldigt mycket för mig! Tack fina fina ni för att ni finns där! *love*
Ser fram emot en kort vecka med kalas för Martin som fyller år på fredag. Och sen åker vi på Tallinresa :) hela påskhelgen. Mys.
Go natt på er.


RSS 2.0