En gammal dröm som är supertydlig nu!

Något mysko är det med min hjärna. Jag skulle nog kunna få ihop material till en smärre skräckfilm från mina drömmar. Jag bjuder återigen på en dröm jag hade i natt...
Jag är på toppen av ett höghus. Det är halvmörkt och jag står vid en korridor, som slutar med en hiss eller en trappa. Jag tittar på hissen och den är taskigt bunden i ett snöre mitt uti mörker och med en avgrund neråt som inte har ett slut. Hissen är upplyst men skranglig och alla undviker den. Jag tänker att jag tar trapporna ner så jag kommer ut ur det hemska skräckhuset som jag är fången i. Jag får hånskratt över min ide och förstår varför när jag går fram till trappen. Det rinner en tjock brun kletig smörja ner över hela trappen och på nästa våning ner är det helt kolsvart och ingenting syns, bara en kuslig skräck-iskyla känns när man tittar ner. Då är tamigfan hissen bättre tänker jag och börjar känna mig stressad att komma ner och ut ur huset som snart kommer att ge mig en väldigt obehaglig upplevelse om jag inte väljer väg. Jag tar mig in i hissen som nu har massa våningar i sig och varje våning jag väljer representerar en person jag känner. Vissa är stängda för mig att gå in i, speciellt de som står mig närmast och som känns bäst att gå in i för att kunna komma ut ur skräckhuset. Jag kommer ut ur huset precis på håret men då möter jag djävulen (återigen) i skepnad av en lång smal ljushårig man med ett sug i blicken. Han sneglar på mig och ler och jag måste nu ta mig över massa nakna kroppar, alla män. Dom är smutsiga och kravlar efter mig för att dra mig ner i vattnet som dom simmar i. Ja...osv, osv...scary? Hur pigg i luvan tror ni jag e på mornarna? Och jag har INTE kollat på skräckfilmer heller om ni tror det. Jag börjar undra vad min hjärna har för sig...
Ja nu är det väldigt tydligt vad det handlade om!!!

Besviken bloggare lägger ner tills vidare!

Jag har ett tråkigt meddelande och ett bra. Jag lägger ner bloggen pga nya omständigheter som uppdagats idag. Ärade vänner som jag litar på...ni kommer att få följa en ny anonym blogg på ett nytt ställe med nytt nickname. Info kommer senare när jag rett ut saker här. Anledningen till detta kan man undra?? Ja det beror på att bloggen har skvallrats om i denna stora stad och använts på ett uselt sätt gentemot min sambo. Han har blivit bemött på ett mycket omoget sätt av någon av sina anställda, jag är besviken på människan idag via Martins vägnar. Fy skäms, vuxna människor!!! Så gott folk, jag vet att flera av er läser min blogg, men den läggs ner från och med ikväll...dvs jag skriver inget utan går in och läser det ni skriver, tillsvidare jag har skapat en ny.

God bye och auf widerzen!
Kramar Janice


Har gjort det!

Jag har varit o kikat förbi körskolan. Den var visserligen stängd, men ändå!! Jag var utanför och jag gjorde en seriös framstöt till försök. Nu ska jag googla lämp-sökningen och hur man får tag i teorin på nätet. Hehe.

...bildbeviset...

Martin ska åka iväg till Axvall nu och träna innebandy och jag ska ta hand om min hormonstinna kropp. *ynk ynk*. Varm dusch, varmt duntäcke med satängpåslakan i soffan till film som JAG vill se. Det är jag värd en ynklig dag som denna. Pmsen svallar och jag tänker att det är tur för Martin att han åker annars kanske han hade hamnat i pms-kläm. Förresten varför har dom inte speciella pms-spa som var gratis för oss ynkliga smått suriga?? Med massörer, varma bad, fruktdrinkar och bigsizesängar med fluffiga kuddar i täcken o frulle på sängen??? Det undrar jag seriöst på.

Hyran kom visst här. Lika gulligt som vanligt. En liten lapp inkilad i dörrspringan, så det bara är att dra in den.

När jag gick hem idag tyckte jag banne mig att Skara är rätt snygg. Snygg stad liksom, fast liiite liten ibland. Men det funkar. Kolla in får ni se själva...

  

Söndag

Storstädning och söndagsfeeling...myser hemma med Martin idag. Osocial.

Kärlek

Jag måste bara annonsera att jag älskar dig Martin! Du förändrar allt. Jag är glad att jag träffade dig.

Soffläge

Määhhh. Ligger i sjuksoffan igen. Ont i öronen och halsen. Fick någon konstig svullen kind igår och sen kräktes jag när jag åt på kvällen. Suck. Är skittrött på baciller nu. Vill inte va mer sjuk nu faktiskt. Hatar läkare så jag tänker inte gå dit heller, tror det är jobbet som är källan. Borde ligga två veckor på en sandstrand och tanka på värme o sol känner jag.

Helgen

Jag har landat på riktigt i Skara nu. Kaboom känns det som och det känns riktigt riktigt bra. Som om jag har kontrollen över mig själv igen och inte känner som jag skulle behöva be om ursäkt för mig eller inte fatta vad som händer hela tiden. Jag känner mig piggare, friskare, trevligare. Jag ser fram emot massor med roliga saker och det är sååå skönt. Känslolivet är inte längre en bergodalbana utan ett lugnare och mer gladare variant av mig. Janice är uppdaterad i en -09 variant *garv*. 

Prövade på att sola för första gången på hundra år nyss...behövdes för jag var nästan mintblå-blek. Huga. Och skön avslappning då man somnar där i coconen.

Annars har vi varit i Göteborg o helgen och det var suuupermysigt. Mina underbara vänner...saknar er!!! Puss!
Annat återkommande kul är att Martin är söt när han står i kö.

  

RSS 2.0