Grrr!

Irriterad. Låser in mig i min musikbubbla och skriver o läser av mig. Morr....

Det går bra nu ;D

Sovmorgon. Sitter o pillar i mig alldeles för löskokta ägg, och det är en nojja jag har, det går inte att äta den dallriga vitan! Hejja mig här ska ätas nyttig frukost vare sig jag dör eller inte. Apelsin bidde det också. Gå ner i vikt...nope...orka dagen...jepp!
Vad skönt det är med sovmorgon och fredagar! Njuter i fulla drag. Ingen stress. Bara lugn. Snön dalar ner som vanligt i April och alla är deppade för detta som vanligt. Jag skiter i vilket för solen kommer ju snart ändå. Mår snuskigt bra. :D
Hoppas ni alla får känna er som jag mår under dagen det är ni värda!!

Puss till alles ammen!

Idag!

http://www.youtube.com/watch?v=Npi4ukxLXTU

så det så! :D

Tidig på jobbet

Arla morgonstund eller vad man säger...hoppas dagen går snabbt för jag vill bara hem igen. Uppe med tuppen, dvs kl.04.15.

Bajsmysteriet!

Efter maten på jobbet så tar jag hand om vilan för de stora barnen. Jag hade planerat in lite påskpyssel i ateljen och barnen flanerar runt i jakt på inspiration. Rätt vad det är dyker ett gäng mindre småttingar in, nyfikna, i väntan på att bli nerbäddade i sina vagnar. Får styr på kaoset som uppstår o allt e frid o fröj. Tills jag upptäcker bajs-spåren! Örk! Bajs- spåren härstammar från en större klick som sedan går runt i ateljen och jag får snabbt torka med antiseptiskt överallt. Barnen sitter snällt på stolar och jag jagar runt och uppmanar alla att visa tassarna för fröken. Inte en endaste bajsfot. Jag går laget runt en andra gång och tar till lukt-tekniken. Inte någon framgång då heller, men ändå luktar det misstänkt bajs. Jaja en timme senare sätter jag mig i ett annat rum där barnen nu leker och jag reklekterar med min kollega att det var ett underlgt bajs-mysterium detta här jag har ju kollat alla...utom mig själv. Tar av mig min djupt räfflade toffla och där satt det!!! Under och i min toffla! Blä! Så nu har jag iallafall ett par spritade tofflor, allt detta på våffeldagen till ära.

Sömnig måndag

Jag sitter och är trött. Mitt liv är fantastiskt och det har hänt massor den sista veckan...vilket resulterat i att jag inte kan sova på nätterna utan bara vaknar hela tiden och aldeles för tidigt. Börjar kännas nu, somnar vart som helst. Jag hoppas på en mindre pigg vecka än förra även om den var fanstastisk! Helgen får bli fridlyst och till för att sovas på, när var hur som. :)

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Vi har köpt hus!!!! Det finaste! Är sååå lycklig och pirrig!!! Tjohooooo!!!

Varför får man inte som man vill?

Jag sitter och suktar. Suktar efter en mobil som jag hittat. Min mobil är tappad en gång för mycket i golvet så den sprakar o brusar och vill inte alls. Jag hittade den fiiinaste mest lämpligaste och underbaraste häromdagen men den kostar ju lite....o jag med min feeeta förskollärarlön räknar o räknar så det knakar. Vill vill vill ha den!

Men lika mycket vill jag ha ett hus som vi budar på! O nu är det någon taskig budgivare som verkar ha pengar gräset som smaskar på i budgivningen så nu går jag förmodligen bet om huset. *torkar en tår för jag inser att det var där jag ville bo*

Jäkla motgångar...

RSS 2.0