Golvad och klubbad

Idag är jag fylld av vördnad och tacksamhet i hela mitt hjärta o själ. Känslan fyller ut och väller över och det gör ont av glädjen och tacksamheten och jag vill gråta och bara leva i denna känsla av lycka!

Kärleken till min mamma

Mamma hämtade mig på jobbet idag och vi hade en skitmysig eftermiddag ihop. Älskar dig så mycker mamma. Förstår inte hur jag kunde få den bästa mamman av alla som finns?!! Är evigt tacksam.

 

Tack för allt. Jag älskar dig för att du är du!


Ulla/Uffe och Jag i turbofart

Kära blogg...vilken rivstart! Vaknade klockan fyra på morgonen och sen somnade jag om, för att vakna prick när jag skulle gå för att hinna med bussen och öppna på jobbet!!! Med strumporna i ena handen och tandborste i andra handen sprang jag som en dåre ner för trapporna och liten o jag vart hyperstressade på gatona ner till bussen. Varav jag träffar min kollega på stationen som påstår att det är hon som öppnar. Nej det är jag sa jag och vi kollar i våra schema och det är naturligtvis hon som öppnar. Därför sitter jag här på jobbet nu med tandborstning, hårborsten och bloggen i högsta hugg för jag har ju inte börjat än.

Igår roade jag mig med namn till liten. Finns en sida på nätet som föreslår namn på bebisen om du skriver in ditt och din kärestas namn...fniss...gissa vad den föreslog? Ulla och Ulf!!! Asgarv! Ingen risk att ni ska behöva kalla den Ulla eller Ulf. Så det så.


Jobbet e slut för idag

Sitter på jobbet och har slutat för dagen men har ett APT senare, ingen ide att åka hem emellan med andra ord. Huvudvärk igen, med äckelillamående. Krämporna följer mig....håhåjaja. Försöker med vatten mot värken men det åker upp o ner i halsen. Mmmmys.

Längar grymt mycket efter chokladpudding med vispgrädde och kunde gå över lik nästan för det. Hjälp vilket sug.

Krämpor o heligheter

Ont  som bare den i höften o anar att det inte går över. Har blivit värre. Får ta upp det med läkare. Blir rund som en boll på magen mer o mer. Går stadigt upp nu av någon anledning. Pillar jag i mig för mycket socker?

Lost på tv ikväll...heligt. :D

Åhej åhå

Jag nu är det måndag och jag är full av ideer på jobbet och lite ta-tag-i-anda hemma. Skönt att få saker gjorda. Har under en längre period varit apatiskt koma-trött i graviditetens anda. Men det verkar ha släppt nu. Äntligen.

Ska ha en effektiv men lugn vecka har jag bestämmt mig för. Ta bla tag i smärtan jag har i höften, för den verkar inte försvinna tyvärr. Tror det kan vara en ischias-känning så jag ska besöka läkare för dom. *ler*

Skriva brev ska jag också göra för det har jag tänkt på länge. Hur ofta skriver man brev i dessa mail-tider? Inte ofta, iallafall inte jag.

Silverfallen med Martin o lillebror

     

Linda vs Gremlins



Lite likt är det allt *ler*

Döden knackar på

Idag har jag sett döden i vitögat i Varnhem...hamnade i en hage full med jättekossor! Lovar jag dog lite! Kan dra den långa versionen en annan dag men den vär rätt kul även om skräcken låg nära tillhands. Har även bilder som kommer på Söndag. Annan skräck under "dagen" var min mycket konstiga dröm som innehöll aliens som lurade in oss i en dusch-kabin-liknande sak och som visade sig vara en mänsklig mixer. Hum...mindre trevliga minnen från denna dröm... och den var så här hela natten (!) men i annan variation än just mixade kompisar. Har läst att gravida kvinnor i vecka 16 vanligtvis drömer mycket mardrömmar.

Hormoner eller Oboy?

Vaknar med en finne i ansiktet som kommer från helvetet. INTE fint alls faktiskt. Får väl lägga 3 kg foundation på så det inte syns eller något. Igår hade jag oboydille så jag drack 3 megastora glas innan jag gick o la mig. Är det oboyen eller hormonerna som resulterade i denna varelse?

Idag har jag tagit på mig mammakläder för idag har kroppen fått för sig att vara svullen och då är det inte skönt eller snyggt med tighta kläder. Vi ska städa lite sen inga planer.

Puss på er!

ärlig eller äcklig?

jo ok då jag lägger in ett till inlägg idag...känner mig faktiskt lite bättre utan tabletter! Jag har nu i tre dagar varit helt under isen. Huvudet har varit tungt och gjort riktigt riktigt ont, spytt av illamående, osv. Inte så kul o läsa kanske. Sorry. Men nu efter en hiskelig morgon med återseende av invärtes gula vätskor o skallebank så har det plötsligt avtagit. Känns som jag kan andas igen.

Tack för fina inlägg om min graviditet. *kramas* Jag är så glad att jag är gravid och längtar tills bebis blir större. Lägger in en liten bild på mig o magen nu i vecka 15...puss på er.


3 dagen med värk

Mår illa o kräks plus huvudvärken som inte vill försvinna. Bloggar inte mer idag.

Depp

Har migrän igen...dyr historia det här.

helgens mys

Jösses vilken urmysig helg...trött ikväll men lägger in bilder utan text...

  

  

Tröttis

Bio ikväll...lite ont o lite trött men det ska nog gå. Hoppas inte ryggen pajar.

Inget bra

Tycker att dagen är hemsk och lipar både inombords och utåt...


Urk

Skittrött på kommentarer om hur stor jag är. Vet jag väl jag är inte blind men jag är faktiskt stolt över min mage och tycker den är fin!

Kära Öza...

Angående Grimmyserien...Nu får du lugna ner dig för det jag hade i åtankarna var samhällets nya inställning till hur vi ska "ta hårdare tag med ungar och ungdomarna". Åsikter om att det är Lärarnas nya åtagande, som varken föräldrar eller andra verkar ha något ansvar för....hot o bestraffning verkar ju gillas där ute. Så ta det lungan...ingen tänker mala någon hund till köttfärs...ialla fall inte jag. ;-)

Asgarv!!!


Är detta en bra metod? Garv!


Älskade moster och morbröder har 65års-kalas

        

     Mitt hjärta det smällte och jag blev 3år igen

flummar vid datorn lite...

Men kolla här...gulle...

  

UNDERBART

Nu har vi varit på landet ute hos en kompis som bor vid sjön vid Eggby. Han är inte hemma så vi har varit där och vattnat i hans växthus. Vi passade på att vårda våra bäbisar tomatplantorna och basilikan...så dom blev omplanterade i större krukor och utplacerade i växthuset nu tills vi flyttar till eget hus. Gud vad jag njööööt när jag stod där och drömde om eget växthus och planteringsbord. Klart vi ska ha sa M. Älskar den mannen! Sen gick vi upp till huset och M hade gjort mat och grillade entrecote som vi avnjöt i lugnet och sen susade vi hem. Puss på er alla och njuuuuut av livet!
   


   

Jippie!

Jag träffade två av Martins vänner igår som jag bara skymtat lite innan och vi var hemma hos dom på kvällen/natten och grillade etc. Dom var underbara!!!! Jippie!!! Det matchade så himla bra och vi var av samma skrot o korn och det kändes sååå himla skönt när vi gick hem klockan halv två på natten! Jag är helt uppfylld idag av känslan att hitta mer vänner i Skara som man bara kan trampa över till och våldgästa och känna sig kolugn med det. Det bästa är att vi i stort sett kommer bli grannar snart! Så jag har redan bjudit hem deras supergoa 5-åring i sommar. Hon sa att hon kan ju cykla själv till oss och det var kul tyckte jag så vi kommer nog hänga vi med, T och jag. Planerar redan picknick med filt, etc. Underbara liv!!!

!

Asgarv! Hittills så har M imiterat Wolverin och Mickael Jacksson och det blev mer likt den indiska versionen av Thriller....se you tube "Indian Thriller" !!! Rekomenderas starkt!!! Fatta jag skrattade! Han kastade sen i iver upp mjölkpaketet o jonglerad....fniss....tur locket var på.

Morgonstund har guld i mun?

Vaknar 07.30. Pigg som en lärka. Lite dra-sig-i-sängen-tid tills M får ett ryck att springa till soffan o se klart X-men som han vägrat se länge och somnade ifrån igår. Nu är den sedd iallafall. Martin står vid spisen och gör omelett till frukost och jag donar runt och småplockar tvätt och skräp. Snart ska vi på Axvalla marknad men först tror jag vi tar vårt lördagsnöje som börjar kl.10...melodikrysset mao. Vi börjar faktiskt bli grymma bara så ni vet. Ännu inga vinster.

Bakar!

Hej vad det går i ugnen. Först bakade jag dinkel och morotsmuffins med kanelsmak...mums. Grannen blev överaskad när jag knackade på med 4 stycken och tyckte jag var en redig tös. Nu bakar jag medelhavsbröd med olivolja, flingsalt och timjan som garnering. Plus att jag fått till knepet att få en hårdare krispigare yta. Hehe...jag kom liksom på hur man gör...efter 35 år. Jaja nu luktar det gott, jag känner mig lugn, grannen är mättad, kollegorna får sitt fredagsfika och allt är fridens liljor. Puss på er!

   

Gravidfrågor

Jag anar dåligt blodvärde då jag har haft dunderhuvudvärk 2 gånger på en vecka, sammanlagt 5 dagar. Och illamående med yrselkänslor. Ska till barnmorskan imorgon och då ska jag fråga om tröttheten och det öven nämnda.

en känsla dominerar

Huuuuvuuuudväääärk...

Landet

   

Hemma hos  en bekant...nya bilen tog oss dit...

Tack!

Jag är ihop med världens finaste kille! *ler och tackar mina gudar ödmjukast*


blä

Här sitter jag och mår illa. Ska göra lite gröt och ägg till frukost. Men Martin han ligger o drar sig så jag kommer inte igån. Däremor har jag fått någon våg av ångest eller liknande. Hormonerna kanske? Skitjobbigt ju!!! *depp*

RSS 2.0