forts...gamla blogg

NU NI .....
Jag har aldrig vågat hoppas men nu har det hänt! Ställ er upp och ge honom en stor kram och välkomna Christer in i gänget! Han äter lax och allt jag lagar till honom! Fyra dagar i veckan ska han äta allt som jag gör till middag på kvällen!!! Sååååå....idag åt vi lax med kokt potatis och citronsås, rårivna morötter med linfröolja, citronsaft och pumpafrön. Han åt tamigfan upp hela bautaportionen. Hallelulea eller vad kirsti brukar säga! Nu börjar det nya livet!! *ler jättemycket*

Fortsättning följer som ni förstår!

Kram kram

Ps...han gick från hisingen för att vara mer hungrig, förbi alla korvmojjar! Ds.


ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH!!!!!
Varför e det bara jag som lyckas med konstiga saker hela tiden?? Nu har jag lyckats med konststycket att bryta en tjejs finger i en bildörr! Suck vilken ångest jag har. Stackars henne. Känner mig oerhört dum.
Fick ett hjärtan av vitlöks-sås av pizzabagaren...känns lite bättre...men varför e jag så klantig för?

...och jag tränar fortfarande! Håll i er detta kan gå bra!;) Jag undrar dock varför vågen pekar uppåt...hmmm...undrar om jag ska slänga ut den eller gömma den?

Februari....
Jag har varit i Skara igen! Eller rättare sagt Falköping, Tidaholm, Skara. Familjen bor i spridda skurar så det blev åka av. Först var jag hos syrran. Spelade spel och drack vin på kvällen....någon som hört talas om buzz?? Hahahahahaha...det var roligt! Jag är rätt kass på spel och kommer alltid sist om jag inte fuskar. Det här var en frågesport (min sämsta sida är frågesporter) om musikfrågor. Man skulle bland annat gissa vilken låt som spelades och trycka på en knapp...snabbt som fa-an om man kunde, så blev det poäng. Jag blev rankad som 80talsmusikensgudinna av syrran. Men sen kom en mýcket konstig spattig låt. Sketkonstig var den och titeln Puppies on a string kom och jag tryckte snabbt som satan!!! Anna blev väldigt imponerad att jag gissade rätt och undrade hur. Tyyypiskt en konstig spattig låt... som passar ihop med små valpar i string....att hon bröt ihop i skrattanfall! Hon skrek av skratt och jag med när jag fattade vad jag sagt. Tror vi skrattade i kramper i en kvart!

Dagen efter var vi i snökaos och det gick så fort som 20km i timmen på vägarna med snökaos, ishalka och trasigt torkarblad på förarsidan.Vi överlevde och är lyckliga för det.

Igår var det disco på bowlinghallen och det var bara så kul det med.

Idag har jag varit och hälsat på en barndomsvän och det var jättekul! Hon har tre jättegulliga barn och är jättegullig själv. Vill absolut träffas snart igen och planerar vålgästning i framtiden;)

Kram på er alla! Från en glad Janice


Fredag...
och jag hoppas helgen blir bra. Magatrött men glad e jag. Har hittat fram till hårfärgerna i badrumsskåpet och tänkte jag skulle överaska mig själv och blondera håret. Det blev orangeblont och mycket trashit, så i med rödfärg a la rödfärgen med stort R! Oupsssss!!!! Nöjd e jag som ser ut som rödluvans gamla medelålders kusin eller nått.


Idag...
gjorde jag en konstig grej. Jag köpte biljetter till mig och min vän. Gick på stan en stund innan vi skulle träffas. Köpte massa saker och städade helt plötsligt min väska som mer eller mindre kändes som Mary Poppins väska och sen träffade jag min vän. Vi gick iväg till bion och då fick jag frågan om biljetterna. Rotade runt och blev iskall...dom fanns inte där! Men! Men shit jag hade städat ur dom och slängt dom på Åhlens. Men suck också! Lubbar tillbaka med min underbara gravida kompis i släptåg och rotar runt i soporna och hittar dom! Men suck!!!! på mig. Fattar inte vad jag pysslar med ibland. (Typ ofta.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0