mygg

Inte nog med 7000 flugor utan nu ska ni få ta del av mastodontmyggan bertil!!!
Sitter återigen vid mammas frukost och får syn på...en mega-mygga size stoor! Vad händer på landet egentligen? Mamma inflikar då helt gulligt..."Är det en bölväsing?" Ehhh...ja nu är det ju så att det är lite sclättasnack det däringa ;) så det betyder med andra ord...ett stort oidetifierbart insektsliknande ting. Jepp det var visst en bölväsingliknande myggvariant, som en gordon bloumygga. kolla själva!!!    ......tur den inte vill suga blod just denna morgon....

flugor

Är hos mamma på landet och här är det många flugor...minst sagt. Flugsmällan är mitt bästa vapen för att få vara lite ifred. Men igår var det tydligen inte behövligt för under frukosten var det en närgången, väldigt irriterande, fluga som inte orkade mer utan dök rakt ner i min kaffekopp * ovanligt att det mar just min kopp ;) * simmade några varv och sen stendog. Tack vad fräsht sa jag och syrran kontrade att jag nog hade ätit äckligare saker. Jag fiskade upp kamekaseflugan och drack mitt kaffe...en ny dag nalkades.

mötet

Vaknar av att det ringer i mobilen. Svarar..."Vad gör jag? Sover jag?" Min kollega säger..."Jag tror det. Vi andra har möte iallafall, började för en halvtimma sen, och undrar om du sovit klart?" Hjälp...inte så himla bra alls och jag som hatar att vara sen. Springer runt som en yr höna, tar på mig någon slags tröja, borstar tänderna samtidigt som jag grejjar på mig ett par brallor på något sätt. Ser ut som jag fortfarande sover, vilket jag gjorde, väcker sambo och tvingar honom att köra mig i illfart till jobbet medans jag svär på alla bilar, bussar, tanter och cyklister som är i vägen på ett typiskt sätt och springer in på jobbet rätt i mötet! Jag måste tagit världsrekord i illfart till möten för alles tog en kvart, från ringande mobil och inspringet i mötet!


Ingen slav

Kommer hem sent och är hungrig. Väl hemma ramlar jag över sjuttio par killskor i storlekarna 34 till 47. Ingen har naturligtvis ställt sina dojjor i skostället 3 cm innanför dörren utan bara trampat rakt ur dom på något konstigt sätt. Utan att tänka på det ställer jag undan alla och går in i hallen och snubblar över en tältsäng, en resväska och ett jättepaket med kexchoklad som vunnits på liseberg och in i vardagsrummet bland fyra killar i åldrarna 9 upp till 47 som ligger drällandes i småhögar med svettiga strumpor, häftapparater och klädhögar på annorlunda ställen. Pussar sambon som myst ner sig i en fotölj och går vidare in i köket bland pajformar, riskokare, glasögon och massa annat stuff överallt. Frågar om vi ska gå och köpa pizza som vi kom överens om tidigare idag och får svaret..."tänkte skicka iväg dig vi kollar på ett viktigt program på Discovey." Jaha det tänker inte jag göra själv ,säger jag och vi kommer överens om att vi går om en halvtimma då programmet är slut. Börjar plocka undan häftapparat, glas, formar innan jag kommer på mig själv och säger "varför plockar jag undan, det borde inte jag göra efter er?" och sambo säger "det är ju redan undanplockat". Que pasa? tänker jag och då säger min underbara brorson på 9 år..."Hon är faktiskt ingen slav!"  "Va?! säger sambo, vart fick du det ifrån?" "Jag gillar faktiskt Janice!" säger brorson då. Snyft!!! Vad fint kände jag och började nästan gråta för jag blev så känslig då han inte har sagt det någonsinn innan.

kunta kinte



    efter undanplock

                                               pizzeriahak     

Jag har fått frågor

Recept efterfrågas ibland när jag bjudit på nått, så håll ut ett par dagar ska jag lägga in lite tips på god sommarmat.

Jag ska ta massor med bilder på helgens bravader så dom som vill kan frossa i bröllopsbilder. Och jag ska verkligen ta tag i photoshopandet nästa vecka så det blir lite snyggt också. Der är ett löfte.

Kramp

kramp i hjärnan...kroppen vill inte.....TRÖTT!!! När ska man hinna sova??

men lägg av...

Jag blir ju aldrig klar med bestyret...men nöjd är jag över min kretivitet. Och Chrille...han är lika kreativ han med filmen! Ska bli sååå kul o se deras reaktioner!

bröllopsyra

Idag säger jag bara....bröllopsbestyr!!!! Lillasyster går och gifter sig på lördag så det är hur mycket som helst att stå i!

Lexikon

Ilska...............Känslan som får stämbanden att arbeta fortare än storhjärnan.
Pubertet.........Den period då pojkar börjar lägga märke till att flickor lägger märke till att 
                        pojkar lägger märke till dem.
Trohet............Tjurskallig förvissning om att man valt rätt från börja.

Åskan!

Kolla hur megaåskan allan drog in över Göteborgs Haga och förbi mitt fönster!










snyggt va?

Vad jag är lycklig mitt i allt!

Livet är inte alltid en dans på rosor som sagt. Men jag är lyckligt lottad att omges med fina människor som ger mig så mycket av sin tid, sina tankar och massa annat...det ger mig en otrolig tacksamhet och styrka och en känsla av ödmjukhet. Tack alla ni fina människor! *Kramar om megahårt*

Äntligen lös

Ja det är ju tur att superlim funkar. Jag kan härmed intyga att det håller måttet. Jag hittade inget universal-lim så jag rotade i sambons lådor...och hittade något spännande litet stift. Limmade en viktig sak och rätt var det var fick limmet spatt och tryckte ur en hel massa lim utan att jag tryckte....på den viktiga grejjen! Jag letade snabbt omkring mig men hittade bara världens bästa hjälpmedel...handen. Så...pill pill så var det borta. Inget att torka mig på, springer till köket och tvättar mig. Betong-känsla på fingertopparna. Limmet sitter fast allan! Ett tjockt lager vägrar lossna från mina fingrar och då kommer jag på den brilljanta iden...coca-cola! Det har jag hört fräter bort emalj från tänder och lack från bilar...tur Alex är här....Alex = coca cola....*häller upp cola i ett glas*. Ner med näven i glaset och hoppas på frätande reaktioner. Står så i ett par minuter när min sambo ( Chrille ) kommer ut i köket. *ler*. Han...-"Janice, vad gör du nu?" Jag ler o säger ingenting och låtsas att allt är normalt. -"Säg vad du pysslar med." Jag tänker....är det inte uppenbart? Jag berättar och får höra...-"Jag är inte förvånad...bara du Janice....bara du." Jag måste snart få pris eller något för Mest klantig i universum.

försöker

skratch skratch....sitter fast ännu....sitter fast i klistret...

SUPERLIM

nääää...ingen kan väll gissa vad jag gjort nu då??? Säger bara, släpp inte ett superlim och mig ihop!!! SUCK!

Spännande fynd...

Nu är alla Göteborgs Lidl besökta av oss och jag fyndade helt spännande saker...som jag dock inte inhandlade utan bara hade lite funderingar kring. Kolla själva...




        

Jag köpte ialla fall Chiwapsi eller vad det hette, det är något slags spännande kött som jag ville testa.
Någon annan som fyndat på Lidls?


Änglagård och Lidl

Dagens uppgifter...åka o kolla vad Lidl är för ett ställe....har hört så mycket om det så vi får väll åka o titta då rå ;).....och låna filmen Änglagård och visa Alex ( 16årig kille ) som aldrig sett den. Jag kollar gärna på den för 15 gången eller vad det nu blir för gång.

En perfekt midsommar

Det var den bästa midsommaren på länge måste jag bara få säga. Nere vid mossen var vi med om dans, picknick, dragspel och regn, dam med frispel ( hon såg ut att starta igång ett lokomotiv eller något i den stilen! ), underbar farbror med syrgas i sin dramaten och massa annat fantastiskt. Bjuder på lite bilder...titta o njut!

  




Damen i mörk kavaj o kebba frispelade


 


kaffe, saft o bulle


Kvällen var fantastisk rolig på alla sätt. Vi var hemma hos Malin och Ztikkan på grill och partaj.  Vi spelade twister tills vi fick kramp  och hade så roligt att ingen riktigt ville gå hem. Två tvingade vi oss hem från en helt grym fest som hade allt! Tack Malin och Ztikkan!!!

Midsommar

Hej o hå nu e re midsommar! Vi ska till Mossen och kolla på tanter i förkläden och barnfamiljer i vita linnekläder som klär midsommarstång och dansar och spelar dragspel. Tjo o tjimm så nu e re fullt ös medvetslös med picknickkorgar o fin i håret o fix o trix! Ha en uuuuunderbar dag!!!

Innehållsrik Onsdag

Igår var det en lätt knökad inspirerande dag. På jobbet tog jag ett gäng kidz och spanade olaglig gatukonst och disskuterade hur konst kan vara otillåtet trotts att vi blir glada av det.


På eftermiddagen var det brygginvigning med räkfrossa och  vindar som tog oss, om vi hade lust, till Danmarks vidder.

Somnade kl sju...för att väckas kl åtta....fotboll!!! Shit. Iväg till Usit o kolla match...inte! För det blev ett kärt återseende av en fin människasom heter Jessica och som bor i Örebro. Hon har av någon anledning med sig en påse bananskal ( que pasa? ) som hon lägge mellan oss och som jag snällt bär hem och slänger... och vi går och lägger oss alldeles för sent för vi har så braiga saker o prata om.

Så nu är helgens mission att sova kapp tiden och bara ha det lugnt.

Glad midsommar på alla!

ögonskölj tvål och hårvax

Jag berättade lite om min SB12 incident för vänner o bekanta. Det visar sig att det är ju inte bara jag som gör sånt därnt. Härligt att höra. En kille borstade tänderna med hårborttagningsmedel...dvs något slags vax. MMmmmm!!! Eller när samma kille faktiskt tog en stor tugga av en tvål, som liknade godis. Gott e re. Han borde vara len o ren i munnen vid det här laget.

SB12

Trött e jag på morgonen och ser knappt vad jag håller på med....så idag blev det lite jobbigt när jag skulle tvätta ögonen med SB12. Aj!! SUCK....

Inte

så konsigt att jag älskar filmen MOULIN ROUGE, jag börjar inse mer o mer att jag är en sådan människa ( för er som inte vet, dramaqueen ). En annan film jag älskar är   Priscilla öknens drottning. Fasen att jag har den ådran...kunde ju valt att födas i ett mer latino land än Sverige kanske.

Pappa

Min söta pappa...jag började nästan gråta när jag fick se dessa bilder som är tagna från en filminspelning nyss...det är han som har barnet i sin famn...är han inte vacker?









Snyft....min fina pappa...

Kritikern är hemma...

Jaha så var man hemmafrån spektaklet kritisera Andra Avenyns nya avsnitt till hösten. Satt en stund innan och slappade i en galet skön fotölj på svt och spanade in de andra som skulle med in o tycka o tänka. Vi blev slussade in i en sjukt säkerhetsvaktad dörr så det tog oss en stund innan vi alla var inne och jag fick känslan av att träda in i en alienfilminspirerad miljö. Vi fick sjukt goda baguetter ( som jag försökte undvika allt vad jag orkade och tänkte lite på beach 2008...garv...gick inte så bra som ni förstår ) och ramlösa sen buntade de in oss i ett litet rum med intim känsla och vi satt lite mysigt halvt-om-halvt i knät på varandra. På med avsnittet och jag försökte komma in i det genom att försöka sudda ut dom andra på något sätt och låtsas att jag var hemma i soffan. Kom in i det, men fick en person som jag störde mig på jättemycket....vilket jag om och om och om och om igen sade på kritiken. Dom fattade vinken efter 15 gången tror jag. Eller? *garvar*

nu gäller det

Svt here i come to kritisera era dramaserier! *ler*
Hoppas den är bra och inte töntig...serien som ska tittas på idag.

bonnläpparna

Hahahaha....det var en kul återträff  med Karin. Vi återträffades på kopparmärra. Hon hade nyfixade naglar och jag tyckte att jag hade bonnläppsnaglar....kolla själva skillnaden.......hmm. Ja ja vi skulle äta ett stycke mat och ta ett glas så vi gick runt, från Avenyn och till slut så hamnade vi på ....håll i er....befeeter inn på linne....som vanligt! Här satte vi oss lite i smyg, men ägaren hittade oss och tyckte vi var konstiga som satt så tysta och timida i ett hörne, så han bjöd på lite mer än vad vi tänkt oss och ja...Karin började läsa, vårsnusk 59kr...hehehe....

forts...gamla blogg

NU NI .....
Jag har aldrig vågat hoppas men nu har det hänt! Ställ er upp och ge honom en stor kram och välkomna Christer in i gänget! Han äter lax och allt jag lagar till honom! Fyra dagar i veckan ska han äta allt som jag gör till middag på kvällen!!! Sååååå....idag åt vi lax med kokt potatis och citronsås, rårivna morötter med linfröolja, citronsaft och pumpafrön. Han åt tamigfan upp hela bautaportionen. Hallelulea eller vad kirsti brukar säga! Nu börjar det nya livet!! *ler jättemycket*

Fortsättning följer som ni förstår!

Kram kram

Ps...han gick från hisingen för att vara mer hungrig, förbi alla korvmojjar! Ds.


ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH!!!!!
Varför e det bara jag som lyckas med konstiga saker hela tiden?? Nu har jag lyckats med konststycket att bryta en tjejs finger i en bildörr! Suck vilken ångest jag har. Stackars henne. Känner mig oerhört dum.
Fick ett hjärtan av vitlöks-sås av pizzabagaren...känns lite bättre...men varför e jag så klantig för?

...och jag tränar fortfarande! Håll i er detta kan gå bra!;) Jag undrar dock varför vågen pekar uppåt...hmmm...undrar om jag ska slänga ut den eller gömma den?

Februari....
Jag har varit i Skara igen! Eller rättare sagt Falköping, Tidaholm, Skara. Familjen bor i spridda skurar så det blev åka av. Först var jag hos syrran. Spelade spel och drack vin på kvällen....någon som hört talas om buzz?? Hahahahahaha...det var roligt! Jag är rätt kass på spel och kommer alltid sist om jag inte fuskar. Det här var en frågesport (min sämsta sida är frågesporter) om musikfrågor. Man skulle bland annat gissa vilken låt som spelades och trycka på en knapp...snabbt som fa-an om man kunde, så blev det poäng. Jag blev rankad som 80talsmusikensgudinna av syrran. Men sen kom en mýcket konstig spattig låt. Sketkonstig var den och titeln Puppies on a string kom och jag tryckte snabbt som satan!!! Anna blev väldigt imponerad att jag gissade rätt och undrade hur. Tyyypiskt en konstig spattig låt... som passar ihop med små valpar i string....att hon bröt ihop i skrattanfall! Hon skrek av skratt och jag med när jag fattade vad jag sagt. Tror vi skrattade i kramper i en kvart!

Dagen efter var vi i snökaos och det gick så fort som 20km i timmen på vägarna med snökaos, ishalka och trasigt torkarblad på förarsidan.Vi överlevde och är lyckliga för det.

Igår var det disco på bowlinghallen och det var bara så kul det med.

Idag har jag varit och hälsat på en barndomsvän och det var jättekul! Hon har tre jättegulliga barn och är jättegullig själv. Vill absolut träffas snart igen och planerar vålgästning i framtiden;)

Kram på er alla! Från en glad Janice


Fredag...
och jag hoppas helgen blir bra. Magatrött men glad e jag. Har hittat fram till hårfärgerna i badrumsskåpet och tänkte jag skulle överaska mig själv och blondera håret. Det blev orangeblont och mycket trashit, så i med rödfärg a la rödfärgen med stort R! Oupsssss!!!! Nöjd e jag som ser ut som rödluvans gamla medelålders kusin eller nått.


Idag...
gjorde jag en konstig grej. Jag köpte biljetter till mig och min vän. Gick på stan en stund innan vi skulle träffas. Köpte massa saker och städade helt plötsligt min väska som mer eller mindre kändes som Mary Poppins väska och sen träffade jag min vän. Vi gick iväg till bion och då fick jag frågan om biljetterna. Rotade runt och blev iskall...dom fanns inte där! Men! Men shit jag hade städat ur dom och slängt dom på Åhlens. Men suck också! Lubbar tillbaka med min underbara gravida kompis i släptåg och rotar runt i soporna och hittar dom! Men suck!!!! på mig. Fattar inte vad jag pysslar med ibland. (Typ ofta.)

Urdrag...Gamla blogg som jag hade på facebook

kommer här...

Satan i gatan vad har jag gett mig in i nu då??!
Det är ju inte alltid man springer 4.3 km ( se jogg.se ) och ger sig in i bloggens värld samma dag. Tacka gudarna för det!! Vad har jag gjort egentligen!?! Jag måste ha fått hjärnsläpp eller kris!Springa var kul i 400m....sen trodde jag att jag sprang 2,5 km tills jag kollade joggsidan att jag sprang liiiite längre. Tror jag det sååå död som jag var. Hade lätt kunnat knäcka extra som röd gubbe o någon korsning. Sen får jag för mig att notesen är så kul att jag ska blogga....hur svårt kan det vara! MOA HAHA på mig själv! Det var ännu svårare...som en hjärn-mara... så tom min sambo chrillis vanillis bara vände på klacken o gav upp. Då ni!!!!!! Så nu hel..te ska här läras koder o skiffras eller vad det nu heter....grrrrr!!!!


Lördag...gött e re! Ett glas rött vid tangenterna och en arg gubbesom tog kort på oss sista promenaden med Zigge. Hahaha, rätt lustig historia om du frågar mig. Zigge hade hållt sig hela natten och var rätt pinkenödig... vi råkade sova ut lite länge...och kissade som en tok på gruset, på väg upp till ett staket som gränsar till en liten stuga här brevid. Ut far en gubbe som som ryter att vi inte ska rasta hunden på hans uppfart. Zigge kissar och det är inte läge dra i honom just där, då vi inte vill ha hela zigge nerpinkad. Gubben far in helt drama och kommer ut med kamera och plåtar zigge i en fin posé! Hahaha...det finns ju olika sätt att säga saker. Det roligaste var ändå syndikalistvänstertanten som gick förbi samtidigt, ler och säger...-"Jaha...där blev du med på bild."

Jag har investerat i världens bästa, finaste plagg från granit idag.Sååååå jag om jag får uttrycka det sälv. Log tillomed i provrummet för mig själv för det passade min livsstil så bra. Ska försöka ta ett foto o visa sen.

Jobbar på en blogg, så i framtiden så kan ni läsa där istället för dessa notes...om det nu är någon själ som läser vill säga.

Puss o skål på er!



Drömmar...kan ju vara knepiga. Inatt drömde jag att jag blev jagad av gigantiska människoätande kossor och mammutar. Sen fångade vi dom i en stor lastbil och jag blev en superhjälte som hette Pussycat. Hahahaha!!! Jag var en jättebra hjälte och kom på massa hemliga saker. Någon annan som drömt nått kul???

Schlätta

Iochmed att man kommer från schlätta ( läs Skara ) så är det lite smått trevligt att dela med sig av våran alldeles egna ordlista....dvs schlätta-ordlistan.

grejhöjta = toppenbra

höjtagrejta = ungefär samma sak som grejhöjta

möla-möl = trycka i sig mat utan att hämta andan

moschla = greja lite

brötigt = småkaotiskt

"skrevet av Anna Johansson 08"

tråk

Måndag....jobbet...blä....vill ha semester nu!!!!!!! Skriver mer ikväll. Föresten då ska jag träffa Karin. A. Det var hundra år sedan så det blir spännande. Regnet öser ner och strömavbrott i huset....vill bara bädda ner mej och läsa massa böcker hela dagen med öppet fönster...

fiiint

Lillasyrrans möhippa fångades visst på bild av Husarens vimmelfotograf och ligger ute på deras hemsida...vi såg mer städade ut än var vi var och är glada för detta! Sprang på en gammal skolkamrat som jag inte vet vad hon heter längre och vi hamnade på toa ihop...fråga mig inte hur det gick till...och jag frågade vad hon pysslade med nu för tiden. Äger Husaren sa hon. Haha sa jag. Jo det är sant sa hon. Eller hur sa jag. Sen bjöd hon mig på massa goa drinkar och hönsade med personalen så jag antar väll att det var som hon sa.

fin hunnybunny-lillasyrran med två breeze
hon med blomman var det...ska kolla i skolkatalogen vad hon heter ;)


svt

Svt ringde och undrade om jag vill komma till dom och vara kritiker till en ny serie (eller om det var film) på tisdag. Klart kul tror jag....man får pröva allt anser jag innan man bildar sig en åsikt.....så jag tackade faktiskt ja.

Ärtpesto

Mmmmm....här kommer ett jäkligt gott matrecept

En påse ärtor
parmesanost
vitlök
olivolja
salt
citron

Lättast är att köra ner allt i en matberedare och mosa tills det blir pestokonsistens.....mums!!! Ha till kött, kyckling, pasta eller på tunnbröd. Smaska på!


så kan det va

Hur kan man skapa ett barn
för att sedan svika det
försvinna?
En liten knut av garn
i själen på ditt barn

Nu vill du knyta upp
den lilla knuten av garn
i själen på ditt barn
Det du inte vet
är att knuten
mer och mer sluten
rev
och blev
ett hjärta utav sten

Om du någon gång försvinner från ditt barn
hoppas jag du påminner att garn
hör till själen ganska illa
ett litet, litet hjärta utan men
kan bli ett hjärta utav sten.

Janice -08.

sillen

MMMMmmumms vad gott det var med lunch idag. På ica var det inga roliga erbjudanden alls. Men på vägen hem hittade jag en groda och en hylla som jag tog hem. Vi pratade om det hemma hos Malin igår att det är sjukt vad folk slänger. Ja, sa jag, hemma hos oss slängs det bara bös... och sen när jag skulle slänga lite bös så hittades det skitafina saker så jag tar väll tillbaka det. Till maten visades det en matine från 1938...hur mysigt var inte den då? Till på råga började det sommarregna och alla fönster öppnades för maximal njutning. Söndagar säger jag bara..........................

.....ni glömmer väll inte att kommentera.....se ljusgrå text under....


lunch

Men jösses vad sugen jag blev på sill, färskpotatis, gräddfil o gräslök!! Spriger till ica och handlar genast....vem vet dom kanske har lika roliga erbjudanden som Hemköp?


Hemköp

Kolla vad jag hittade på hemköp! Inte alltid dom har sånna erbjudanden...


Fotbollskvällen

Såg matchen igår och tog min fotbollsmödom. Igår var första gången som jag såg en match över huvud taget. Vad jag tyckte?? Jooo....det var rätt kul att tillsammans med hela stan (kändes det som) vråla, ojja, deppa och sjunga ramsor ihop. Vi hamnade på Linnés kök o bar...spännande värre. Käkade pizza och drack (håll i er nu) öl...det var 80 år sedan jag drack en öl så klockorna stannade en stund när jag tog den första klunken. Bakom mig satt huligangänget och skrek ramsor och var INTE nyktra någonstans. Testosteronet osade och jag var laddad för fotbollsmatch! Men.....jag hade världens distraktion alldeles brevid mig så jag såg nog kanske halva matchen egentligen. Det var en av suportrarna, finnen kallades han visst, som hade tagit i lite med bärsen. Han var så spännande tyckte jag för han liksom powernappade men var vaken ändå på något vis. Han satt upp, blundade, och var rastlös på en och samma gång. Ena benet hoppade upp och ner och han trummade med fingrarna mot låret. Fashinerande kunde jag inte sluta titta. Sen när något spännande hände och folk ropade så öppnades ena ögat lite och han gjorde hårdrockstecknet med ena handen...varenda gång någon skrek! Sen utvecklade det sig så att han vaknade till i stunder och öppnade båda ögonen och då.....blev han kär! Det satt en jättesöt tjej brevid honom och varenda gång han vaknade stirrade han på henne oavbrutet med plutmun och tog hennes fot och pussade lite. I två timmar höll detta på och jag glömmer aldrig den första fotbollsmatchen någonsin.

ojojoj

vad pigg i luvan jag är idag, känner jag...inte! Drack ett par glas vin igår på Storan...det var ju smart efter magåkommor o inget matintag på ett par dagar. Vuxna människa fy skäms.
Ska träffa Malin idag. Prata om alla insikter jag fått på de senaste dagarna om hur jag lever och väljer mitt liv.

Frisyr på lillasysters bröllop

Vad tror ni om denna frillan nu när jag ska vara tärna o allt på lillasyster Annas bröllop om ett par veckor?


kvällsaktiviteter

Funderar på, om maggen vill sluta göra ont, var kvällen ska tillbringas. Hemma vid datorn med jobb och trista måstegöra saker, ute på ett hak med trevligt sällskap, långpromenad i naturen och rensa huvudet. Har ett litet behov av allt det där just nu. Jaja....det löser la sig!
Vad gör ni andra en afton som denna?

Fredagmorgon

Har ingen bra känsla i kroppen. Ont i magen. Vill att någon tar mig i sin famn och bär mig, håller om mig, kramar om mig tills jag somnar eller får bort ontet.

jag väljer mitt liv

Om du vill ha mig nära
om du älskar mig
se mig
rör vid mig
glöm aldrig vem jag är
ta mig aldrig för given

för blir jag tagen för given
glömd
orörd
osedd
känner jag mig oälskad
kan förvinna
in i skuggorna
kanske hittar jag tillbaka
......

Snart klar blogg

Det är ju hemskt intressant detta här med bloggandet måste jag säga. Hur kommer det sig att jag missat det så länge? Jag har lite förkärlek för o ge mig in i saker till 100% och sen störta lite krash-artat efter en tid och undrar alltid var någonstans gick det inte längre??  Höll på tjugoelvagånger nu med bloggandet för jag vill ju inte blogga på en ful sida heller som är helt galen i designen. Men....då kommer en räddande ängel som heter Bodil och bara fixar det precis som bilden i huvet ser ut! Tack Bodil du är grym! Inga mer sena nätter med fula grejer som ploppar upp på sidan och inga mer stressade mardrömmar som handlar om bloggfasornas djupa mörkerhål.


Bikiniångest

Beach 2008 var då det skulle bli en ny fräschare och mer trimmad Janice som hade stans snyggaste bikini! Ha! Som varje år står jag nu här med celluliter, dallrig mage och ångesten jagandes efter mig. Och bikinin...den är inte hemma i min låda iallafall trotts letande i butiker och spaning i tidningar som tipsar om sommarens hetaste bikini. Undrar vem som hittade den snyggaste? Och vart? Jag tänker alltså skaffa burka har jag kommit på efter lite disskussion med mig själv. Har ju redan haft en fest med temat för några månader sedan *väldigt seriös sådan*.


Vad tycker ni? Burka kan väll vara snyggt?


RSS 2.0