UNDERBARA LIV

Vaknar i sjöboden vid flämslättsjön av en irriterande geting, M dödar den aggressivt och är mycket nöjd över sin bedrift. Vi går ut till bryggan i underkäder, solen gassar redan och klockan är bara sju på morgonen. Tar ett morgondopp...ljuvligt! Står i solen och och självtorkar...frukost ute. Idag fyttar vi till vårat eget hus!!!! Klockan halv tio händer det! *lipar en skvätt av lycka*

Dramatiken i trafiken!

Moffar i soffan med en avocado, phiadelphia, lax-snoddas...mmmm. Ute e det varm o inne vilar jag. Tänker på gårdagens drama i trafiken. Min underbara mamma hämtade mig för att jag skulle få sällskap o komma ut lite. På väg hem till mammsen tutar det en gubbe i bilen bakom oss och jag trodde vi hade tappat avgasröret eller någon. Så snällt att man hjälps åt i trafiken tänker jag snabbt innan bilen idiot-kör-om-oss i en kurva där det byggs om samtidigt somm han pekar med fingret i huvudet a la dum i huvudet symbolen!!! What the fuck!!!! Jag blir galen och pekar dum i huvudet symbolen tillbaka som skriker idiot! Mamma blir skogstokig hon med och vi hetsar upp oss om vi kanske ska köra ikapp honom och ligga på tutan vi med...innan vi hinner sansa oss och avgöra att vi inte ska lägga negativ energi på en fartdåre som e trafikdöv o helrubbad. Jag blir inte klok på alla trafikdårar i dessa schlätta-trakter, dom riktigt kryllar här i kring ska ni veta! Det går nog inte en vecka utan att någon skriker idiot en eller två gånger eller fler för att vi nästan krockar eller något liknande. Undrar om dom köper loss körkortet hos någon utan lektioner, man kanske skulle kolla upp grejer lite mer *garv* !


Håhåjaja

Idag vaknade jag och undrade hur jag ska komma ut för o se solen. Jag kommer ju liksom inte ut så lätt när det bara gör ont o man måste planera. Igår gjorde jag ett tappert försök och tog en filt o kudde ner till trädgården här. Tre trappor ner. Gick ok och lade mig sedan platt fall där nere under ett träd. Solen brände och myrorna regnade ner från trädet...kamekazemyror? Inte helt jättemysigt. Rullade runt och försökte ta mig upp. Gick inte alls bra. Gjorde ju skitont faktiskt. Låg kvar där på mage vilket inte var skönt med en liten i. Rullade tillbaka och tänkte att jag gör ett nutt försök senare. Men vilken tur jag hade för underbara M kom förbicyklande på sin lunch och kunde hjälpa mig upp. Man ska ha tur.

Idag är ingen jättekul dag. Oroar mig. Får försöka peppa mig igen.

Inget kulit

Ligger i soffan o vilar kroppen som inte alls vill vara med idag. Benen viker sig och det värker i höften. Orkar inte ens stå upp. Har en del måste grejer att fixa. Uff. Inget roligt idag. Vill inte ha ont längre. Får tänka på vad som komma skall. :)

Väntan

Asså Götene säger jag. Detta spännande hus som ICA ligger i bjuder på köer o väntan som ingen annanstans. Idag skúlle jag och lillasyster in och handla lite frukt att ta med hem till mamma. Plockar ihop vad vi ska ha och ställer oss i en mest lovande kön...INTE. Det visar sig att kunden innan oss inte har pengar på sitt ica-kort, sen ser hon helt frågande ut i 200 minuter innan dom kommer överens att  kolla hur exakt mycket som finns på kortet. Inte ens hälften visar det sig. Då langar hon fram kontant. Och betalar två tredjedelar med det! Då ska hon betala resten med sitt ica-kort som hon då glömmer koden till helt plötsligt!!!! Sucka. Efter sju hundra års av velande kommer vi fram och kan betala o gå ut till jordgubbs-stället vi ska handla på. Men då finner vi till vår innerliga glädje en lapp! Kommer strax, hämtar mera jordgubbar. Meeeen vad menas med det? Ska dom hämta dom vart o hur länge är strax? Vänta mer med andra ord. Efter ett tag kommer en snubbe o tränger sig. Vi säger inget. Till slut kommer hon, som säljer dyrbarheterna. Och vi handlar. Snubben efter oss lämnar vi, med orden...ge mig en hel liter...ringandes i öronen till den stackars tålmodiga försäljeskan.

Fin dag

Dagen har varit fin. Vackert väder på snudd  på ialla fall. En liten snabb regnskur som gick över på 10 minuter var allt vi såg av det dåliga. Annars har vi tittat på Läcköslott och på Spikens båthamn. Jätemysigt.

   

   

Utflykt

Dagens utflykt är till Vänern. Läcköslott och Snipen. Underbart. Skönt o komma ut från lådor o dammråttorna.

:-)

Utan kommunikation fungerar ingenting...kommunicera mera! ;-)


Angående midsommarkvällen

Men förresten...midsommarafton var supertrevlig och jag måste tacka värdarna för en grym kväll! Ni är underbara. Jättetrevligt sällskap och mycket god mat. Tack!

 
...fornbyn med dans och försök till att öppna en flaska rosé...

hehehe

islattetime!


Frukost med oanade vändningar

M gjorde frukost till mig idag. Vad gör jag då, jo kräks upp den minsann. Tål inte smaken av stekt mat tydligen helt plötseligen. Och det var ju det jag önskade, bacon o ägg. Så jag pillar i mig min nya last, bananer, istället. Funkade bättre det. Nu ska M städa o jag ska kolla på. Så går det till i vår lilla familj på väg att flytta till hus.


Proppar och pynt

Tjena alla monsterdiggare idag är det midsommar!! Vi kör mat så propparna ryker bokstavligt talat!! Hehehe....Martin blev INTE glad efter andra proppen. Nu ska vi taen frulle på Gustavssons bageri sen pynta oss till tänderna. Puss på er alla och ha en underbar dag.

Kaffesugen!

Sitter här o e sugen på en islatte. Har redan druckit två idag men funderar på en tredje...men vid detta klockslag?? Försöker hålla mig. Anar ett större kaffesug än vanlig....gör ju kaffe för mig själv bara för att...kolla vad M fick idag!!!


Måndag

Skyll mig själv att jag har ont idag. För jag åkte för o träffa mina gamla barn o föräldrar på mitt förra jobb och det blev en del sittande och lite stå o gå. Men hur kunde jag motstå? Sen blir det svårt att se dom igen. Många slutar nu och då blir det svårt att träffas. Idag blir det vila för hela slanten.

Huller om buller i hormonerna

Bara så ni vet så bidde det hemma. Jag fick någon megaångest för resan helt plötsligt och bestämde mig att sova hemma med M. Han har varit o flytthjälpat sin bror hela dagen och kom hem sent, jag har fikat med mammsen (islatte o bakelse...mmmm) och packat 6 lådor helt utan hjälp. Det gick ok men nu har jag ont igen. Jag bidde lite stressad av att allt bara stod och jag inget skulle göra. Så nu snarkar M i soffan och jag ligger o tittar på tv lite o på honom lite. Väldigt vad söt han är när han snarkar. Tror liten blir lik M. Idag har jag överproducerat alla mina kärlekshormoner och jag håller på att spricka av kärlek. Det pyser ut i varenda por och jag kan inte prata av känslostormarna när jag tänker på liten. Hur kan man älska så mycket??!


Kvalet o valet!

Är i valet o kvalet om jag ska åka till göteborg eler inte. Jag vill träffa barnen och föräldrarna på mitt gamla jobb men jag vill inte sitta o åka med foglossningen som just inte är så skön alls. Speciellt inte när man sitter mer än en tio minuter. Och sen vill jag sova med M men... herre gud vad jag är töntig ju! Har jag blivit helt hormonblödig och tönthemmakär? En natt i en kompis soffa ska väl fungera. Peppar mig själv att försöka åka nu när jag kan åka halva vägen med en vän som ska åt samma håll...peppa peppa...

KÄRLEK!

Vilken dag!!! Upp vid halv fem, pilla på mig kläder bäst jag kunde med ontet i nedre regionen, strutta till bussen och jobba. På jobbet var det lugna gatan som tur var för där gick det inte alls. Kunde inte sitta, gå, stå. Bara ha jä****t ont. Så när jag inte kunnat utföra det jag dagligen annars kan beslutar jag mig för att åka hem och ringa fabror doktorn. Iväg på ultraljudet som varit bestämt i några veckor nu. Piiiirriiiigt!!!! Men uuuuuuuuunderbart!!!!!!!! Vilken grej!!! Fantastiskt! Helt stum en lång stund efter att vi gått därifrån. Vilken fin liten bebis jag har där inne! Världens finaste!
Är nu sjukskriven på heltid tills vdare. Hoppas det går över snart.

Puss!!!

pirr

UL idag!!!

Tuppen, katten o kossan

Mjaha. Har en sådär dag. Uppe med tuppen...eller rättare sagt innan tuppen. På jobbet först av alla. Lugnt...men ändå har jag någon skum känsla i kroppen. Vete katten varför. Ont i fogarna as hell idag. Linkar fram som en gammal kossa på gården. Inte imponerad av början på dagen.

Bra dag!

Jobbet var helt lungan idag. Spännande dag då några blev lite omplacerade, dvs jag blev helt omplacerad efter semestern. Men det är ju inte så länge för min del så det ska väl vara alles lunganpungan. Annars ska jag på en fika till Skövde om någon minut med en nyfunnen vän. Roligt.

Gitarheros och vårrulle

hahahaha...har varit på Martins brorsons fotbollsdag i Ardala...väldigt gulligt och lite spännande med medspelare till brorsonen som stod och spelade luftgitarr på planen i väntan på inkast bland annat...ler. Dat vart varmt till en början, så vi tog på oss shorts och kjol vilket verkligen var fel val för dagens aktivitet. Efter en timme var uppfinningsrikedomen stor i försök att hålla oss varma. Brorsonens moster vart en vårrulle i vår medhavda filt, jag bylsade på mig allas fleecejackor och Martin vart blå mer eller mindre. Väl hemma hade jag så ont så jag nästan svimmade lite i höften och Martin den uuuuundrbara fiiiiina människan hämtade täcke till soffan och lade ner mig och fluffade täcket bylsigt över mig och sen stoppade om mig (precis som när man var liten!) och pussade på mig. Kärlek!

Dagen med överraskningar!

Då har jag haft psykbryt på jobbet och gått bärsärkargång. Åkt med en underbar kollega till Skövde och fått Aha-upplevelser tillsammans och måste sitta på parkeringen och nästan gråta av lättnaden och planerar fika för nästa session av känsloutlopp. Hon skrämde för övrigt skiten ur mig idag när jag gick in till hennes avdelning och hon hoppade fram och ropade BU! Jag skrek o skrek och blev helt kissnödig och trodde jag skulle svimma och hon skrek FÖRLÅT du är ju gravid!! Förlåt! Hahhahahha...liten fick nog vara med om ett o annat idag. Sen hittade jag fula grejjer i en affär som påminde om Tallin-glamm-porr i ett försök att vara snygg....inte....tycker ialla fall jag!

Nu ska jag öppna en flask vin som Martin hittade till mig! Alkoholfritt rose!!! Det ni. Jag grät lite av glädje när han kom med den till mig. Så underbar han är. Jag är så tacksam att vi har det så fint ihop...älskar mer o mer för varje dag...hur det nu är möjligt.

Stora pussar till er alla! Lööööv liten o stor ;D

Borde vara straffbart att inte bry sig...

Åhhhhh vad jag är GLAD att jag har så fina vänner! Och en så fin familj! Åhhh vad inte alla har det, och vad man inte får ta dem för givna. Vill bara att ni ska veta att jag uppskattar er sååååå mycket. Kanske inte säger det så ofta, men jag känner det i varenda por hur tacksam jag är! Och jag blir så arg och besviken på föräldrar som inte tar hand om sina barn och kontakten dem emellan utan lägger över ansvaret på andra och på barnet. Morr! Och fatta hur det sätter sår i barnet även om de är stora eller håller på o bli stora. Fy. Så tack alla ni som finns...ni vet vilka ni är :D *hoppas jag....garv*

Pussar från mig

Så det så

Tycker att vänner är väldigt viktiga...dom växer ju inte på trän precis.

Näe fy!

Ja då har jag stått ut idag igen...jobbet är så där lockande just nu. Sjuk personal, ingen vikarei, längtar till semester och flytt och litens ankomst. Pissigt väder, tråkdisk o tvätt...blööö. Ingen mysig dag alls. Gnäll gnäll. Sorry!

Kvällsdopp och grill

Vad vore livet utan kvälldopp? Sitter hos en vän ute på landet och är nerkyld av årets första dopp av hela kroppen. Underbart! Solnedgång, stilla bris över vattnet, aborrar överallt. Killarna tar ett glas rött och lagar mat...dvs grillar kött. Livet är allt bra underbart, trotts en skitjobbig dag på jobbet.

RSS 2.0