jag.drömde.i.natt

Dröm 1
Jag satt i en bil, högst upp på en väldigt lång backe. Utanför till vänster fanns ett hus som hade en varm, hemtrevlig och mycket lockande dragning på mig. Jag ville in dit, där fanns det trygghet och kärlek. Brevid mig i bilen satt en man på förarsidan och sov. Bilen började rulla ner för backen och jag kunde inte väcka honom. Jag fick panik men han hörde mig inte. Kunde till slut väcka honom men han nådde inte bromsen utan fick styra så gott han kunde i hög fart ner till slutet där vi landade i vatten. Alla tittade på oss frågande, undrade vad vi höll på med, men ingen hjälp upp utan vi trycktes ner ännu mer av en kran som förstörde bilen.

Dröm 2
Jag simmade i ett hav. Försökte nå in till strandklipporna men havet var fyllt med maneter. Maneterna var stora som mig själv eller större. Brännmaneter överallt och jag kunde inte stanna men heller inte nå klipporna. Till slut efter ren panik kom jag upp och då började havet koka och maneterna var överallt och större än hus i storlek. Jag stod på klipporna och tittade på kaoset och var glad att jag inte var mitt i det.

Vad tror ni?

Kommentarer
Postat av: Jenny (berglunds homie)

"Drömmar om ett lugnt, blått och vidsträckt vatten symboliserar frid, glädje och möjlighet att förverkliga sina innersta drömmar. Ett stormigt, svart hav betyder däremot motsatsen och talar om att du får kämpa för att ta dig dit du vill." (står det i min drömtydningsbok)

2008-11-18 @ 23:51:41
Postat av: Mamma

Att drömma om maneter betyder känslor från det omedvetna som är smärtsamma och där man känner hjälplöshet och från gamla minnen. Kanske inte att undra på att du drömde just om maneter efter samtalet du hade härom kvällen........

2008-11-19 @ 12:50:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0